Lajmet e fundit

 • Tregu Prishtinë, 17 Nëntor 2016

  Pasqyra e tregut të KE Indikatorët kryesor për TM3 2016

  Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), me qëllim të informimit të ndërmarrjeve/operatorëve dhe ofruesve të autorizuar dhe atyre potencial...lexo më shumë

 • Letonia Prishtinë, 11 Nëntor 2016

  Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare i Kosovës nënshkruan memorandum mirëkuptimi me rregullatorin e komunikimeve elektronike të Letonisë

  Kryetari i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) z.Kreshnik Gashi ka nënshkruar sot një memorandum mirëkuptimi në Riga të...lexo më shumë

 • Pasqyra e tregut të KE_Indikatorët kryesor për TM2_2016 Prishtinë, 19 Gusht 2016

  Pasqyra e tregut të KE _Indikatorët kryesor për TM2_2016

  Pasqyra e tregut të KE _Indikatorët kryesor për TM2_2016lexo më shumë

Vendimet

Kjo faqe përmban të gjitha vendimet e marra nga Bordi i ARKEP-it dhe aktet tjera zyrtare përkatëse të cilat kanë ndikim thelbësor në Komunikimet Elektronike dhe Postare.